Якщо ви зайшли в Instagram або Snapchat і не знайшли там розділу з GIF – не дивуйтеся. Розділ відключили через те, що там почали активно поширюватися расистські гифки. Минулого місяця цю функцію додали в соцмережу, і кожен бажаючий міг вставляти GIF-анімації в своїх відео. Тепер же ця функція є недоступною. Коли вона знову з'явиться - невідомо.

Раніше повідомлялося, що щодня використовуючи свої смартфони, ми генеруємо величезний потік даних. Відслідковуючи й аналізуючи нашу поведінку, гаджети створюють цифрові профілі користувачів з безліччю деталей нашому особистому житті.

Наприклад, цифрові профілі використовуються компаніями в їх цілях і, як правило, без нашого відома. Збираючи інформацію під час роботи додатків або у фоновому режимі, складні алгоритми аналізують безліч усього, включаючи місце розташування, історію пошуку, комунікації в соцмережах, а також фінанси і біометричні дані.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кожен тип даних говорить про наші інтереси, уподобання та хобі, на основі яких можна зробити висновки про освіту людини, віросповідання, політичних поглядів, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, а також про соціальні зв'язки і здоров'я.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив про 5 способів скачати музику на iPhone. Ви зможете швидко завантажувати аудіофайли через інтернет або по USB-кабелю за допомогою комп'ютера. Хоча музику слухають частіше на iPhone, всі перераховані способи підійдуть і для iPad.