Телеканал "СТБ" звільнив режисера монтажу проекту "Холостяк" за показ в ефірі карти України без півострова Крим.

Про це повідомила прес-служба каналу, ситуація виникла через некоректного підходу режисера монтажу проекту до використання джерел інфографіки.

За його результатами (розслідування — ред.) з'ясувалося, що ситуація виникла через некоректного підходу режисера монтажу проекту до використання джерел інфографіки. Телеканал "СТБ" припиняє співпрацю з режисером монтажу проекту "Холостяк" з сьогоднішнього дня", — йдеться в повідомленні прес-служби в Facebook.

Телеканал СТБ визнав, що показав карту країни без Криму у програмі "Холостяк" від 16 березня.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Націоналісти і російське посольство

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що в мережі показали вуличного музиканта, співає пісню українською мовою в окупованому Криму. Відповідний відеоролик, опублікований в Twitter "Крим.Реалії", викликав неоднозначну реакцію коментаторів. "Ой, смереко" - вуличний артист співає українську пісню в Сімферополі", - свідчить підпис відео.

Нагадаємо, популярний італійський співак Альфонсо Олівер, який зараз проживає в Україні, представив в YouTube новий кліп на пісню Vinceremo. Пісня перекладається на українську мову як "Ми переможемо".

У ролику Альфонсо співає про те, як важливо втілювати свої мрії, не здаватися і завжди рухатися вперед, незважаючи на різні обставини. Варто зазначити, що цією композицією Альфонсо дякує Україні за її красу, яка вразила до глибини душі.

Російський комік і співак Семен Слєпаков потрапив в базу злочинців українського центру "Миротворець". Артиста додали туди з-за виступу в окупованому Криму, про що свідчить анкета Слєпакова в розділі "Чистилище". "Свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим. Незаконна концертна діяльність на території окупованого Криму", - сказано в причинах занесення коміка в базу "Миротворця".