Apple на презентації в Чикаго представила новий iPad з екраном діагоналлю 9,7 дюйма. Про це повідомляється на сайті компанії.

Як зазначається, основна відмінність від попередньої моделі - підтримка роботи зі стилусом Apple Pencil, раніше його можна було використовувати лише у версії iPad Pro.

Планшет орієнтований для школярів і студентів. Для них його ціна складе $ 299. У свою чергу для звичайних користувачів iPad буде доступний за $ 329.


Для звичайних користувачів iPad буде доступний за $ 329 / Apple News Room.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", компанія Apple у вівторок, 27 березня, презентувала нову модель iPad. Презентація відбулася в Чикаго в одному з коледжів, оскільки головною темою стало освіту.

Під час першої в цьому році презентації, крім iPad, компанія представила нові програми, які створені для учнів і для вчителів. Також Apple збільшила до 200 ГБ простору в сховище iCloud для шкіл.

А ось інформація про те, що в ході презентації також буде представлений новий бюджетний MacBook, не підтвердилася, хоча ймовірності його виходу в березні цього року давали 90%. На початку місяця авторитетний аналітик KGI Securities Мін-Чі Куо заявив, що Apple випустить 13-дюймовий MacBook Air за доступною ціною в другому кварталі 2018 року.

Прогноз експерта відразу пов'язали з можливою березневої презентацією Apple.

Нагадаємо, у власників флагманських смартфонів від Samsung Galaxy S9 виникли проблеми з телефоном. Як вони повідомляють в соцмережах, в смартфонів перестав працювати екран.

У більшості випадків екран Galaxy S9 не реагує на дотики. При цьому, деякі з користувачів вирішили проблему, просто скинувши настройки за замовчуванням. Однак у більшості користувачів проблему так і не вдалося усунути.

Відзначимо, корпорація Microsoft представила новий ноутбук Surface Laptop з встановленим Windows 10, який відразу ж почали порівнювати з MacBook Air від Apple.

За інформацією Mashable, головна перевага творіння Microsoft над Apple в тому, що Surface з 13,5-дюймовим дисплеєм легше і тонше MacBook - всього 1,25 кг. Пристрій компанії Білла Гейтса є з процесорами Intel Core i5 або i7, 16 Гб оперативної пам'яті і максимальним обсягом фізичної пам'яті 512 Гб.