Американський гігант Apple офіційно представив червоні смартфони iPhone 8 і iPhone 8 Plus серії (PRODUCT) RED Special Edition.

Обидві моделі мають скляний корпус з пофарбованої в тон алюмінієвою рамкою і передньою панеллю чорного кольору.

Смартфони будуть доступні для замовлення починаючи з сьогоднішнього дня, 10 квітня, і з'являться в магазинах вже у п'ятницю, 13 квітня 2018 року.

Одночасно в рамках серії (PRODUCT) RED компанія Apple представила новий шкіряний чохол Folio для iPhone X, який також стане доступний для замовлення з 10 квітня.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще


Нагадаємо, що смартфони iPhone 8 і iPhone 8 Plus виконані в корпусі з міцного скла і алюмінію з дисплеєм Retina HD і процесором A11 Bionic, що підтримує застосування технологій доповненої реальності. Подвійна камера 12 Мп на iPhone 8 Plus підтримує режим "Портрет" з функцією портретного освітлення, який дозволяє застосовувати ефекти студійного освітлення на iPhone і знімати портрети з малою глибиною різкості в п'яти різних стилях. Крім того, в iPhone 8 і iPhone 8 Plus реалізована можливість бездротової зарядки акумулятора.

Смартфони iPhone 8 and iPhone 8 Plus (PRODUCT) RED Special Edition будуть доступні з пам'яттю на 64 ГБ і 256 ГБ за ціною від $ 699. У свою чергу шкіряний чохол iPhone X Leather Folio буде пропонуватися за ціною $ 99.

Відзначимо, що випуск апаратів в червоному корпусі став частиною програми (RED), спрямованої на боротьбу з ВІЛ / СНІДом. Частина коштів, зароблених програмою RED, направляється безпосередньо на гранти Глобального фонду для боротьби з цими захворюваннями, в рамках яких фінансуються програми тестування, консультування, лікування і профілактики даних. Особлива увага приділяється виключенню передачі вірусу від матерів до їхніх дітей.

З моменту заснування програми (RED) в 2006 році, Apple передала до Глобального фонду понад $ 160 мільйонів, що є найбільшим корпоративним внеском в діяльність фонду.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Apple планує випустити новий модульний Mac Pro для професіоналів в 2019 році. Наразі точна дата виходу і технічні параметри Mac Pro невідомі. За словами старшого віце-президента Apple з маркетингу Філа Шиллера, компанія розробляє "повністю переосмислений продукт" з модульним дизайном і новим окремим дисплеєм.