11 квітня в Києві поліцейський на конфіскованому мотоциклі спровокував масштабну аварію. Про це повідомляють ЗМІ.

Так, вранці, навпроти тренувальної бази ФК "Динамо", поліцейський розбив мотоцикл, протаранивши три машини.

Попередньо встановлено, що поліцейський був при виконанні, і таким чином, транспортував конфіскований транспорт.

Водії побитих авто розповіли, що за 500-700 метрів до місця аварії поліція зупинила водія-власника мотоцикла. Мотоцикліст керував транспортним засобом без прав і документів на нього. Після цього водій залишив двоколісний транспорт і пішов.

Щоб транспортувати засіб, один із поліцейських сів за кермо, однак через кілька сотень метрів потрапив в аварію.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліцейський на швидкості приблизно 80-90 км/год намагався обігнати машини попереду, виїхавши на смугу зустрічного руху. Так він зачепив автомобіль Renault, а після цього від удару мотоцикл відскочив у Toyota, яка рухалась в напрямку Києва.

Після мотоцикліст в'їхав у бордюр на стороні руху в бік Обухова. Бензобак, який відлетів від мотоцикла, розбив передню частину Ford.

У ДТП ніхто крім поліцейського-мотоцикліста не постраждав. Його з травмою підборіддя госпіталізували.

Адвокат потерпілого поліцейського зазначив, що його клієнт рухався зі швидкістю близько 70 км/год. А зіткнення сталося через інші авто.

Попередньо перша з трьох машин різко зменшила швидкість, інші також були змушені зупинитися. Поліцейський на мотоциклі не зміг впоратися з керуванням транспортного засобу. Водій першої машини в ряду зник із місця події.

Кадр з місця

Кадр з місця

Нагадаємо, жахлива подія трапилася неподалік від мосту Патона в Києві. Автомобіль злетів із траси і врізався в дерево.

Крім того, дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі Чугуїв-Мілове. В результаті зіткнення машин загинуло четверо людей, із них двоє - діти.

Дивіться сюжет про ДТП

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", п'яні поліцейські розбилися на службовому авто і втекли.