Популярна інді-група з Манчестера, Everything Everything виступить на одній з наймасштабніших столичних сцен в НСК "Олімпійський" в рамках нового річного open air фестивалю BELIVE. Про це повідомляє Обозреватель.

Хлопці, які стали справжньою сенсацією британської музики, представлять свої найкращі хіти і свіжі треки для жителів і гостей столиці.

Everything Everything з'явилися в 2007-му році - на той момент в Англії вже минуло кілька хвиль, які принесли нову якість музики, і здавалося б публіку вже складно чимось здивувати.

Однак після виходу дебютної платівки "Man Alive" в 2010 році сумнівів не залишилося - з'явився ще один музичний геній. Завдяки цій роботі Everything Everything отримали по декілька престижних премій від британських ЗМІ, в тому числі - "Прорив року" за версією Times.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Everything Everything - це ексцентричний вокал і жорсткий ритм. Їх останній альбом "A Fever Dream", випущений в серпні 2017 року, мав шалений успіх як серед слухачів, так і серед музичних критиків. Everything Everything виступлять перед гостями фестивалю не тільки з піснями з останнього альбому, вони заспівають улюблені хіти та пісні зі свіжого міні-альбому "A Deeper Sea", теж полюбився музичним критикам.

У 2017 році група випустила свіжий студійний альбом "A Fever Dream" за участю відомого продюсера Джеймса Форда, учасника Simian Mobile Disco. На підтримку диска було випущено кілька синглів: "Сan't Do", "A Fever Dream", "Desire" і "Night of the Long Knives".

Відзначимо, фестиваль BELIVE - це мультикультурна подія, яка об'єднає в собі безліч міських активностей: кіно, музику, стендап, блогінг, арт, стріт спорт, дитячі розваги, вуличну їжу та інше.

Як раніше повідомляв опртал "Знай.ua", випуск альбому 30 Seconds to Mars "America" відбувся 6 квітня 2018 року на лейблі Interscope.

До нового альбому увійшло 12 треків, в запису яких взяли участь і запрошені музиканти - ASAP Rocky і Холзи.

У рамках просування альбому створені кілька його обкладинок і постерів для рекламних щитів, на яких написані назви різних символів Америки, на думку учасників групи, а соліст групи Джаред Літо вирушив у похід по США за кілька днів до релізу.