Південнокорейський виробник LG оголосив про намір представити свій новий телефон G7 ThinQ в Нью-Йорку 2 травня 2018 року.

Всесвітньо відомий точними прогнозами інсайдер Еван Блесс опублікував на своїй Twitter-сторінці зображення ще не вийшла новинки.

Згідно з даними, які потрапили в пресу, LG G7 ThinQ буде 6,1-дюймовий IPS-дисплей (3120х1440 пікселів). Апарат отримає здвоєну камеру (16 Мп).

Новий смартфон буде працювати на процесорі Snapdragon 845. Об'єм оперативної пам'яті до 6 ГБ, сховища - 64 або 128 ГБ. За LG G7 ThinQ доведеться віддати близько 900 доларів.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Купити G7 ThinQ можна буде в п'яти колірних варіантах: чорний (Aurora Black), сірий (Platinum Grey), синій (Moroccan Blue), матовий синій (Moroccan Blue Matte) і рожевий (Raspberry Rose).

Нагадаємо, що в базі китайського телекомунікаційного органу TENAA з'явився ще один невідомий пристрій китайської компанії під номером M1803E6E. Деякі джерела вважають, що це нова модель бюджетної серії Redmi.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що за даними статистики, iPhone 8 і iPhone 8 Plus випередили по продажам флагманський iPhone X в березні поточного року. На їх частку припадає 44 відсотки всіх продажів iPhone.

Фахівці Consumer Intelligence Research Partners повідомили, що iPhone 8 і iPhone 8 Plus випередили по продажам флагманський iPhone X. За даними звіту, на частку лінійки гаджетів iPhone 8 довелося 44 відсотки всіх продажів iPhone. Про це пише MacDigger.

При цьому частка продажів iPhone 8 склала 23 відсотки, а iPhone 8 Plus - 21 відсоток. Що стосується флагмана iPhone X, то його показники становлять 16 відсотків від загального числа продажів "яблучних смартфонів".

"Всі смартфони Apple 2018 року залучили менше уваги користувачів, ніж минулорічні флагмани", - зазначили представники компанії.