У мережі з'явилося захоплююче відео, на якому показали красу скутого льодом Київського моря, з висоти пташиного польоту.

Відповідний відеоролик всього кілька днів тому опублікували на відеохостингу youtube, але він вже встиг викликати справжній ажіотаж серед інтернет-користувачів і набрати понад 3,5 тисячі переглядів.

Читайте також: Ожеледь: обурені кияни підірвали соцмережі

За допомогою дрона, автору ролика вдалося зняти самотній маяк та простори замерзлого водосховища, що здаються на перший погляд безкрайніми.

Пропонуємо переглянути захоплююче відео нижче

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", святковий ВДНГ показали з висоти пташиного польоту. На відео можна побачити новорічне містечко, яке світиться вечірніми вогнями та каток під відкритим небом з різних ракурсів. Також в кадр потрапила святкова ялинка, прикрашена гірляндами синього кольору.