У Києві 13-15 липня пройде перший карнавал за мотивами мексиканського свята Día de los Muertos.

Про це повідомляється на сторінці заходу в Facebook.

Организатороми фестивалю став арт-заводу "Платформа". Як повідомляється в прес-релізі, на відвідувачів чекає багато цікавого.

"Таємничі традиції, театральні постановки, карнавальна хода і мексиканська їжа перенесуть гостей арт-заводу "Платформа" в Мексику на три дні", - кажуть організатори.

Карнавал почнеться в 16:00 і триватиме до 4:00 в п'ятницю і суботу. У неділю пройде денний фестиваль Ulichnaya Eda. Santa Muerte (з 12:00 до 23:00).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляється, натхненням для такого івенту виступив мультфільм "Таємниця Коко". Свято Día de los Muertos або День Святої Смерті щорічно святкують у Мексиці. Це день, коли тисячі мексиканців виходять на вулиці в яскравих шатах і красивому гримі. Жителі співають, танцюють і радіють життю, згадуючи про те, що вона у них одна.

На фестивалі діятиме ринок і лабіринт з квестами. Гостями вечора стануть KADNAY і Michelle Andrade. Також на подію можна буде згадати дитинство, подивившись мексиканські серіали.

Безкоштовно також можна зробити яскравий макіяж у більш ніж 20 майстрів візажу. Також на фуд-корті можна буде спробувати колоритні мексиканські страви.

Фестивалю також підійде для малюків. В програмі - цікаві майстер-класи: малювання на каменях, ліплення з розумного пластиліну, орігамі. У розпорядженні дітей зони з пісочницями, басейном з кульками, риболовлею і безкоштовним аквагримом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", любителі якісної британської музики повинні радіти! Організатори фестивалю UPark зробили хедлайнером відому тріп-хоп групи Massive Attack.

UPark Festival 2018 оголосив ще один фестивальний день і ще одного хедлайнера. Не тільки Gorillaz відвідають Київ, але ще й один з найбільш відомих електронних колективів у світі Massive Attack.

Культові британці з числа музикантів, яким давно не треба нікому нічого доводити. Їх музика — це унікальна суміш джазу, хіп-хопу, рок, реггі та соулу.

Massive Attack спільні треки з Tricky (Blue Lines), Мадонною (I Want You), Девідом Боуі (Natureboy), Шинейд О'коннор (100th Window), Björk (New World), Young Fathers (Take It There) і багатьма іншими знаковими артистами. Є серед спільних музичних робіт Massive Attack і треки 100th Window і Heligoland з Деймоном Албраном.