У суботу, 21 липня, в Оболонському районі Києва помітили чергове авто, яке його власник вирішив припаркувати прямо на проїжджій частині. Водієм цієї прекрасної машинки виявилася дуже зайнята автоледі.

Про це свідчить фото, опубліковане в Telegram "ХК".

Як повідомляють у коментарі до фото, недалеко від станції метро "Мінська" водій автомобіля залишила його на дорозі і кудись пішла. Під фото залишили дотепний запис.

"ТП на Мінській просто кинула машину і упиз***а (пішла) кудись. На манікюр головного мозку, напевно", – не соромляться у висловах автори посту.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, автоледі безжально вбила новеньку Ferrari за 60 секунд.

Через кілька хвилин після оренди спорткара Ferrari 458 жінка почала рух і не впоралася з керуванням. Громадянка Китаю врізався в дорожнє огородження, спровокувавши серйозне ДТП з двома машинами.

Сідаючи за кермо нового спортивного автомобіля вона зізналася, що це її перша поїздка на Ferrari. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Через кілька хвилин вона врізалася в дорожню огорожу, а слідом за ним - у їде по зустрічній смузі BMW. Той, у свою чергу, зачепив Nissan.

Вартість автомобіля оцінили в 500 тисяч фунтів стерлінгів. Після аварії у нього сильно була пошкоджена передня частина і відвалилося переднє ліве колесо.

В ході ДТП спрацювали подушки безпеки і жінка не отримала серйозних травм.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві на вулиці Олени Теліги сталася аварія. Дівчина-водій за кермом Audi не впоралася з керуванням і врізалася в дві машини, потім перекинулася кілька разів і приземлилася на бік.

Аварія сталася в напрямку руху до станції метро "Почайна". В результаті там утворилася велика пробка. Досить сильні пошкодження отримав автомобіль Daihatsu, в який врізався Audi. У нього навіть відпало колесо.

Само собою, дуже сильно постраждала Audi. А ось третя машина Folkswagen, яку зачепив призвідник аварії, отримала незначні пошкодження.

Поки що немає інформації про потерпілих водіїв та пасажирів у ДТП. Відомо лише, що за кермом Audi перебувала дівчина. На даний момент з'ясовуються причини масштабної аварії.

Також "Знай.uа" писав, помітили нову героїню паркування", яка кинула автомобіль в недозволеному місці.

Зазначається, що водій кинула червоний Daihatsu прямо на пішохідному переході, ще й частково наїхавши на тротуар.