У мережі з'явилися зображення фірмового смартфона Palm від брендів TCL. Химерне пристрій під кодовою назвою Pepito має 3,3-дюймовий дисплей 720p. Це менше, ніж екран першого iPhone, якщо спробувати уявити масштаб.

Що стосується начинки, смартфон отримає процесор Snapdragon 435, 3 ГБ оперативної пам'яті, 32 гігабайти пам'яті і запустити Android 8.1 з коробки.

З точки зору дизайну він нагадує iPhone X, тільки в зменшеному вигляді. Між потворною камерою на задній панелі зображений логотип компанії.

Єдине призначення для цього телефону - це позбавити людину від постійних переглядів повідомлень і соцмереж. Батарея в Pepito, мабуть, складає всього 800 мАч, тому він буде працювати не більше половини дня без підзарядки.

Однак компанія не розкриває головні фішки цього смартфона. Цілком можливо, його наділили незвичайними функціями, які зможуть компенсувати такий крихітний розмір і слабкі характеристики. Цілком можливо, що він дійсно змусить користувачів менше приділяти часу соцмережам і жити в реальному світі, в якому кнопкові телефони все ще користуються популярністю.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Показати ще

Нагадаємо, що в четвер, 9 серпня, компанія Samsung провела презентацію, на якій представила свій новий флагманський смартфон Galaxy Note 9. За словами представників компанії, це "самий потужний смартфон з усіх, які вона коли-небудь випускала".

Як повідомляв портал Знай.uа, нова God of War (2018) вийшла 20 квітня, і деякі гравці вже встигли скучити за застарілим Кратосу. І хоча гра користується шаленою популярністю, більшість завзятих геймерів пройшли гру по кілька разів навіть на самій високій складності.

Також портал Знай.uа писав, що в мережі протягом тижня бурхливо обговорюють оновлення операційної системи до Android 9.0 Pie. За традицією, Google дасть випробувати новинку тільки власникам смартфонів Google Pixel, Pixel 2 і Essential Phone.