Холм подала протест на результат свого титульного бою UFC з Жермейн де Рандамі, яка перемогла одноголосним рішенням суддів.

Боєць змішаних єдиноборств 35-річна Холлі Холм, колишня чемпіонка UFC в жіночій найлегшій вазі, подала протест в Атлетичну комісію штату Нью-Йорк на результат її поєдинку за пояс Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) у ваговій категорії до 66 кг проти голландки Жермейн де Рандамі. Про це повідомляє портал Bloodyelbow.

Поєдинок відбувся 11 лютого на турнірі UFC 208 (Бруклін, США), в якому де Рандамі здобула перемогу одноголосним рішенням суддів.

Читайте також: Українець Дмитро Побережець дебютує на UFC 211 в США

Головний арбітр поєдинку двічі вчасно не розвів суперниць після завершення раундів, що дозволило де Рандамі нанести кілька ударів після гонга. Судді не зняли з голландки очки, що не влаштовує Холм, яка вважає, що змогла б хоча б звести бій внічию.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, в листопаді минулого року Холлі Холм завдала першої поразки в кар'єрі американці Ронді Роузі, відправивши суперницю в нокаут і завоювавши титул чемпіонки UFC у найлегшій вазі.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, чемпіон UFC Конор Макгрегор не сумнівається в перемозі над боксером Флойдом Мейвезером.