Українська спортсменка Леся Цуренко здолала німкеню Юлію Гергес і вийшла до чвертьфіналу турніру, який проходить в мексиканському Акапулько.

Німецька тенісистка, поступившись у першому сеті, відмовилася від продовження боротьби на початку другої партії через тепловий удар. Дівчата встигли провести на корті 35 хвилин, за які Цуренко подала два ейси, допустила три подвійні помилки і реалізувала всі три зароблених брейк-пойнта.

Це вже другий чвертьфінал у сезоні для Лесі Цуренко. В середині січня вона дійшла до цієї стадії на турнірі в Хобарті, але не змогла поборотися за місце в півфіналі з-за травми.

В 1/4 фіналу турніру з призовsv фондом в 250 тисяч доларів українка зіграє з третьої сіяної - представницею Латвії Оленою Остапенко і це буде перший поєдинок між тенісистками.

Abierto Mexicano TELCEL - International

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Другий раунд

Леся Цуренко (Україна) - Юлія Гергес (Німеччина) 6-1 2-0 відмова

Як раніше інформував портал Знай.ua, австралійський тенісист брутально вилаявся на турнірі в Акапулько.