Український супертяж В'ячеслав Глазков може перебоксувати Володимира Кличка і відібрати його чемпіонські пояси.

Таку думку в інтерв'ю BoxingScene висловила менеджер Глазкова Кеті Дува.

"Я думаю, що стиль Глазкова створить проблеми для Володимира Кличка. Він один з найкращих боксерів захисного плану, яких я коли-небудь бачила... Якщо Кличко не зможе влучити по ньому, він не зможе йому завдати шкоди, а якщо він не зможе завдати шкоди, то Слава може провести всі 12 раундів і просто перебоксувати його", - сказала вона.

Читайте також: Усик і Берінчик провели відкрите тренування (фото)

Нагадаємо, 15 березня 30-річний Глазков переміг колишнього чемпіона світу в напівважкій вазі американця Стіва Каннінгема у відбірковому поєдинку за звання офіційного претендента на титул чемпіона світу за версією IBF в суперважкій вазі. Цими титулом зараз володіє Володимир Кличко.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Кличко вийде в ринг 24 жовтня в Дюссельдорфі проти обов'язкового претендента на його титули за версіями WBA і WBO британця Тайсона Ф'юрі.