Автоколона МНС Росії з "гуманітарною допомогою" вирушила на Донбас. Про це пише "ТСН".

О 4:00 за московським часом з Донського рятувального центру колона МНС Росії з "гуманітарною допомогою" для Донбасу вирушила в бік російського кордону.

У російському МНС стверджують, що в складі колони понад 100 автомобілів, які везуть понад 1000 тонн "гуманітарних вантажів" - продукти харчування, медикаменти та предмети першої необхідності.

Читайте також: Російський гумконвой привіз прапори "Новоросії"

Перед кордоном колона має розділитися на дві приблизно рівні частини: одна проїде в Луганськ, інша - у Донецьк. Ця колона вже 36-а з серпня 2014 року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше російські терористи вирішили залишити людей на окупованій території голодувати і відмовилися від гумконвоя з України.

Проросійські бойовики заявили, що не пропустять гуманітарні конвої на підконтрольну їм територію, оскільки не хочуть приймати українські "подачки".