У неділю, 30 серпня, голова Київської міської державної адміністрації Віталій Кличко відвідав нову пішохідну зону відпочинку на Поштовій площі. Про це інформує прес-служба КМДА.

"Сьогодні хочу привітати вас (киян, - ред.) з відкриттям пішохідної зони на Поштовій площі. Ми робимо все, щоб Київ відповідав статусу сучасного європейського міста, гарного і комфортного. І ця площа - один з кращих прикладів. Найближчим часом тут запрацюють кафе, всі інфраструктурні об'єкти. Упевнений, що пішохідна зона стане одним з улюблених місць відпочинку для киян, де можна провести час з дітьми та друзями. Тут дуже хороша атмосфера і освіжаючий фонтан", - сказав мер Києва.

Варто відзначити, що разом з деякими киянами Кличка "покупався" в струменях фонтану.

Читайте також: У Черкасах вперше провели свято фарб Холі (фото)

Крім того, у коментарі журналістам він підкреслив, що остаточно весь комплекс відкриється наступної весни, коли запрацює торговий центр з музеєм стародавнього Києва, де відвідувачі зможуть оглянути знайдені під час розкопок артефакти XI століття.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, в Києві 24 серпня відкрили оновлену пішохідну частину Поштової площі. Однією з головних її пам'яток став фонтан з підсвічуванням, який складається з 41 струменя і управляється комп'ютерною програмою.