Ввечері восьмого вересня на вулиці Вишгородській у Києві зникла п'ятирічна дівчинка Софійка.

Співробітники Оболонського відділення міліції уточнили, що мама залишила дитину на дитячому майданчику лише на кілька хвилин, а коли повернулася її вже ніде не було.

Ситуація здавалася вкрай небезпечною. Тому що, зазвичай, такі зникнення дітей пов'язані з діями педофілів. Правоохоронці підняли по тривозі додаткові патрулі, підключили кінологів та прочісували буквально кожен метр району, в якому зникла дитина. Вони опитали сотні місцевих жителів. Але все це не принесло жодних результатів.

Читайте також: У Києві чоловік застрелився з мисливської рушниці

Правоохоронці шукали дівчинку більше чотирьох годин. Проте потім у поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що його мати, яка страждає від серйозного психічного розладу, привела додому якусь маленьку дівчинку. Жінка вдома не змогла пояснити що це за дитина. Дівчинка пробула у неї майже п'ять годин.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Поліцейські відразу ж виїхали за вказаною адресою. Будинок був всього в декількох кварталах від місця зникнення. Звідти правоохоронці забрали дитину до відділку. Це виявилася та сама дівчинка, яку всі шукали.

Родичі хочуть писати заяву в міліцію про спробу викрадення дитини бабусею.