У місті Васильків на Київщині співробітники експериментальної міліції заарештували 62-річного місцевого жителя, який завдав своєму 30-річному синові ножові поранення після спільного розпиття спиртних напоїв.

Про це повідомили в міліції регіону столиці. Про пригоду їм доповів медичний працівник.

Постраждалого чоловіка, з діагнозом проникаюче ножове поранення грудної клітини з пошкодженням серця, доставили в міську лікарню.

За даними міліціонерів, пацієнт отримав серйозні тілесні ушкодження під час посиденьок зі своїм батьком. Захмелівши, чоловіки почали сперечатися. У запалі 62-річний батько потерпілого схопив кухонний ніж і вдарив сина в область грудної клітини. Коли чоловік усвідомив, що накоїв, тут же викликав швидку допомогу.

Читайте також: У Дніпропетровську 75-річний чоловік зарізав онука

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Після цього зловмисник спробував втекти з місця злочину, але його затримав екіпаж експериментальної патрульної служби міліції.

За фактом поножовщини правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" кримінального кодексу.

Постраждалого чоловіка прооперували, зараз він у важкому стані.