Комбат спецбатальйону міліції "Слобожанщина" Андрій Янголенко, якого підозрюють в організації замаху на міністра внутрішніх справ, залишений під арештом на 60 днів.

Про це повідомляє сайт Краматорського міського суду.

"Суддя Краматорського суду Андрій Лутай обрав запобіжний захід для Андрія Янголенко у вигляді утримання під вартою в Артемівському СІЗО", - йдеться в повідомленні.

Захист Янголенко заявив, що готує апеляцію.

Читайте також: Аваков розповів, коли ліквідують міліцію

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, комбат Янголенко був затриманий 11 вересня в Харкові. За інформацією силовиків, він нібито керував злочинним угрупуванням, яке готувало замах на голову МВС Арсена Авакова, а також ряд інших замовних вбивств у Києві та Харкові. Пізніше Аваков заявив, що затриманий комбат "Слобожанщини" готував замах не тільки на нього, а й на народних депутатів Всеволода Кожемяко та Андрія Білецького. За словами Авакова, у Янголенко "зірвало дах" у результаті синдрому повернення з війни.