У столиці водій Geely в стані алкогольного сп'яніння збив огорожу швидкісного трамвая, виїхав на рейки та проїхав по них майже 40 метрів. Про це пише dtp.kiev.ua.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі на вул. Борщагівській. Автомобіль, рухаючись від вул. Гарматної до Індустріального мосту, на високій швидкості вилетів з дороги, збив близько 15 метрів огорожі швидкісного трамвая і проїхав по рейках майже 40 метрів.

Читайте також: ДТП на Волині: двоє людей загинули, четверо травмовані

Перед ДТП дружина водія, яка перебувала з ним в авто, просила його зупинитися і навіть встигла подзвонити в поліцію, щоб повідомити про п'яного чоловіка.

Водій з відкритою черепно-мозковою травмою був госпіталізований. Його дружину також госпіталізували з множинними травмами.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Перед від'їздом швидкої, жінка дала патрульним, які прибули на місце події, ключі від квартири і попросила доглянути за дітьми 6 і 8 років, які залишилися вдома.