Чергового "свободівця" Віктора Поштаря кличуть на допит до головного слідчого управління МВС у зв'язку з терактом під Радою 31 серпня.

Про це йдеться у повідомленні ВО "Свобода" у Twitter.

"Об 11:00 - допит свободівця Віктора Поштаря у Головному слідчому управлінні МВС (Антоновича, 114). Те саме 31.08", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 31 серпня парламент ухвалив у першому читанні президентський законопроект про зміни до Конституції у частині децентралізації. В цей момент відбувалися заворушення біля Верховної ради, учасники демонстрації кидали димові шашки, вибухові пакети та бойову гранату у бік нацгвардійців. У результаті отриманих від вибуху травм загинуло четверо військовослужбовців. Не менше 130 правоохоронців отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також: Затриманого під Радою "свободівця" посадили під домашній арешт

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У зв'язку з подіями під парламентом МВС відкрило ряд кримінальних проваджень проти учасників мітингу. Після цього суд вирішив застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою надва місяці без можливості внесення застави для 16 затриманих під Радою.

Варто зазначити, що підозрюваного Ігоря Гуменюка заарештували без можливості внесення застави. Ще для двох затриманих обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.