У складі команди НБА "Юта Джаз" дебютував п'ятирічний хлопчик. Так баскетболісти підтримали свого юного вболівальника, який хворіє на лейкемію.

Відео з'явилось на офіційному каналі команди.

Професійний баскетбольний клуб підписав контракт зі своїм юним прихильником Джей Пі Гібсоном на один день. Хлопчик хворіє на лейкемію але пристрасно вболіває за "Юту Джаз". Команда вирішили влаштували йому гостинний прийом на домашній арені у американському місті Солт-Лейк-Сіті.

Читайте також: Екс-гравець НБА впав у кому після кількох днів у борделі

Джей Пі провів разом зі своїми кумирами один день. Ввечері хлопець вийшов на паркет баскетбольного майданчика та взяв участь у матчі команди. Він зробив результативний кидок по кільцю, хоч і не без допомоги партнерів.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, п'ятирічний китайський хлопчик став наймолодшим пілотом у світі. Хе Ід на прізвисько "Додо" увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Він понад півгодини провів за штурвалом невеличкого літака. Маленький пілот політав над Пекінським заповідником.