У Красноярську затримали двох наркодилерів, які збували синтетичні наркотики. "Закладки" з речовинами наповнювали під час вигулу собаки.

Про це пишуть російські ЗМІ.

"Один із підозрюваних, безробітний 24-річний чоловік вийшов, щоб вигуляти собаку і заодно розкласти препарати по "закладках". В цей час його 22-річну співмешканку затримали на найманій квартирі", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Харківський податківець "погорів" на хабарі за невтручання в роботу ПП (фото)

У затриманих виявили дев'ять кілограмів концентрату, з яких можна було створити до 40 кілограмів синтетичних наркотиків. Зберігався він в кухні, на столах, у шафах, на полицях.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Згідно інформації від правоохоронців, пара перебувала під дією наркотиків, коли їх затримали.

У кишенях одягу жінки нашли "сіль" - синтетичний наркотик. Затримані працювали на один із нелегальних "інтернет-магазинів".

За фактом порушили кримінальну справу за статтею "Незаконні виробництво і збут наркотичних засобів в особливо великому розмірі". Злочинцям загрожує довічне ув'язнення.