У Санкт-Петербурзі заарештували 30-річного бізнесмена Максима Сичова, який побив пішохода і скинув його в Крюков канал.

Даний інцидент стався в середу, 14 жовтня. Його зафіксував відеореєстратор транспортного засобу, який проїжджало повз в момент нападу на інваліда.

"Пішохід, інвалід І групи, випадково зачепив ногою Audi Чешева. Підозрюваний кілька разів кулаками по обличчю вдарив потерпілого, схопив його за одяг і, перекинувши через огорожу, з метою вбивства, скинув в акваторію Крюкова каналу. Однак злочинний умисел до кінця не довів ", - повідомили в міському СУ СК РФ.

Читайте також: На Сумщині двоє неповнолітніх до смерті закатували чоловіка

Відносно неадекватного водія відкрили кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство". Його ізолювали на дві доби як підозрюваного в особливо тяжкому злочині.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Повідомляється, що Чешев займає пост гендиректора в одному з місцевих ТОВ, також у нього частки в декількох логістичних підприємствах.