Американці мають одну дуже цікаву рису — вони полюбляють перетворювати будь-який захід або процес у видовищне шоу. Це робиться для того, щоб привернути погляди не тільки потенційних покупців, роззяв, але і загальну увагу суспільства. Такий крок, в свою чергу, дозволяє залишитися в історії і пам'яті людей.

Про це повідомляє Gizmag.

Компанія Carvana вирішила не відходити від традицій і також здивувати всіх. Вона побудувала перший у світі п'ятиповерховий автомат з продажу потриманих автомобілів. З допомогою онлайн-сервісу клієнт вибирає автомобіль, який йому сподобається. Він обирає його спираючись на специфікації, історію, відгуки і пробіг. Також є можливість розглянути на 360 градусів весь кузов на предмет наявних пошкоджень у вигляді подряпин, іржі, вм'ятин і тому подібного.

Після цього необхідно заповнити відповідні юридичні і фінансові документи. На оформлення всієї процедури клієнт витрачає не більше 20 хвилин.

Читайте також: Amazon показав, як працює новий дрон-кур'єр (відео)

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Далі клієнт обирає спосіб отримання машини. Він може сам забрати її з дилерського центру або дочекатися платної "кур'єрської" доставки.

Більшість вважає за краще забирати автомобіль особисто. Адже покупець отримує спеціальний жетон.

Його необхідно опустити в приймач і після система знаходить потрібний автомобіль із 20 наявних. Потім авто спускається в окремий бокс на вході і новий власник може його забрати.