Екс-захисник збірної Франції та європейських топ-клубів Ліліан Тюрам опинився в центрі скандалу. 43-річного чемпіона звинувачують у сімейному насиллі, повідомляє AFP.

Колишня дружина француза Карін Ле Маршан звернулася до правоохоронців із заявою, що Ліліан бив її та ґвалтував. Спортсмен вже заявив про свою непричетність до цього.

За словами самого Тюрама у суді, дружина просто вирішили помститися йому. Футболіст відмовився платити дружині фінансову компенсацію, через що вона розізлилась. Жінка до того ж дуже болісно переживала розлучення.

Ще під час кар'єри гравця Тюрам був зразковим спортсменом та сім'янином. Він приділяв весь час родині та читав багато книжок.

Читайте також: Росіянин Черишев залишає "Реал"

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Тюрам ставав чемпіоном світу та Європи у складі французької команди. Він також був ключовим захисником у "Пармі", "Ювентусі" та "Барселоні".