Півзахисник "Реала" Денис Черишев вже цього січня може стати гравцем іншого клубу. Росіянин незадоволений тим, що він переважно сидить на лаві запасних.

Про це пишуть іспанські ЗМІ.

24-річний футболіст збірної Росії повернувся до "Реала" цього літа з "Вільярреалу", але тренер команди Рафа Бенітес не бачить його в основному складі. Тож футболіст має намір отримати ігрову практику, щоб потрапити у склад своєї збірної на Євро-2016.

Серед можливих претендентів на Черишева фігурує той самий "Вільярреал", але Денис може повернутися і на історичну батьківщину. Столичні клуби чемпіонату РФ уважно стежать за виступами гравця і можуть орендувати його до кінця сезону.

З приводу статусу молодого гравця обурений і його батько, а за сумісництвом і його агент Дмитро Черишев. Він не розуміє, навіщо "Реал" повертав гравця з оренди взагалі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Крім того, Черишев потрапив у немилість мадридської публіки після скандалу у Кубку Іспанії. Росіянин мав відбувати дискваліфікацію, але вийшов на поле, через що "Реал" відсторонили від змагань.

Читайте також: Фанати "Реала" освистали росіянина на матчі (відео)

Нагадаємо, Черишев є вихованцем молодіжної академії мадридців. Минулий сезон він вперше провів у своїй кар'єрі вдало у складі "жовтої субмарини". До цього він також виступав за "Севілью".