Із нещадною критикою виступили фанати мадридського "Реала" на адресу свого ж футболіста Дениса Черишева. Під час оголошення складу "вершкових" на матчі із "Мальме" вони влаштували сильний свист.

Російський футболіст став причиною дискваліфікації "Реала" з Кубку короля Іспанії. Він вийшов на футбольне поле, хоча мав відпочивати. Мадридська публіка не пробачила Черишеву такої помилки та занесла його до чорного списку.

Цапом відбувайлом став і тренер королівського клубу Рафаель Бенітес. Під час оголошення його прізвища фанати також свистіли. Іспанського тренера звинувачують не тільки у неуважності у тому матчі, але й у принизливій поразці від "Барселони".

Зазначимо, "Реал" переміг "Мальме" із феєричним рахунком 8:0. Голи забивали Роналду, Бензема та Ковачич. Після того, як Черишев вийшов на поле у фінальній частині матчу, гольова феєрія припинилася.

Читайте також: Роналду і Бензема зробили два хет-трика в одному матчі

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Вже з'являлася інформація про те, що Черишев може залишити "Реал" цієї зими. Росіянин не отримує достатньо ігрової практики.