Дует нападників з Мадриду Роналду та Бензема визнаний унікальним досягненням у Лізі Чемпіонів. Португалець і француз зробили два хет-трика у матчі проти "Мальме". Такого до них не робила жодна команда.

На 24 хвилині матчу Бензема вже встиг двічі відзначитися у воротах бідолашного суперника. В період з 39 по 50 хвилину матчу тричі забив Роналду, а на 59 хвилині взагалі зробив покер. Свій хет-трик Бензема оформив на 74 хвилині, а за три хвилини до цього голепад розбавив Ковачич.

Роналду став автором одразу двох досягнень. Для початку він створив один із найшвидших хет-триків в історії - усього 11 хвилин. А потім вписав своє ім'я до авторів 4 голів. Нарешті потругалець склав компанію Левандовськи, Шевченку, Ібрагімовичу та іншим видатним особам. Рекорд Мессі 30-річний футболіст все ж не повторив. Аргентинець забивав і п'ять голів.

Загальний рахунок матчу став 8:0 на користь "вершкових". Ця перемога також є однією з найбільших в історії турніру.

Гол, який забив Матео Ковачич, став дебютним для хорвата як у Лізі Чемпіонів, так у і складі "Реала".

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Читайте також: ПСЖ встановив два рекорди у матчі проти "Шахтаря"

Ось такий веселий матч видався для мадридців. Крім того підопічні Бенітеса вийшли до плей-офф із першого місця.

Нагадаємо, "Шахтар" у виїзному матчі проти ПСЖ програв 2:0, але все ж таки оформив путівку до Ліги Європи.