Головний тренер футбольної збірної України Михайло Фоменко повідомив, що мета команди на Євро-2016 - пройти груповий етап.

Про це він сказав в інтерв'ю "Українському футболу".

Це куди скромніше, ніж перемога в чемпіонаті, про що Фоменко говорив відразу ж після жеребкування фінального турніру.

"Завдання у нас чітке - вихід з групи. Навряд чи зумію щось до цього додати", - заявив Фоменко.

За словами головного тренера збірної, зараз потрібно розпланувати місця, де команда розміститься на Євро-2016 і буде проводити тренування. Також потрібно визначитися з суперниками контрольних матчів - двох в березні і трьох уже безпосередньо перед чемпіонатом у Франції.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: Збірна поїде на Євро-2016 під пісню Усика (відео)

На питання, чи не боятися наші футболісти їхати до Франції, де нещодавно стався ряд терактів, Фоменко відповів: "Найбільша надія на те, що на такому важливому, відповідальному, популярному змаганні, як фінальна частина першості Європи, організатори застосують адекватні - тобто колосальні - заходи безпеки".

Михайло Фоменко не проти запросити до збірної бразильців Данило Сілву і Тайсона, але спочатку самі іноземці повинні проявити ініціативу для отримання громадянства України. Для початку хоча б написати заяви у федерацію і МЗС.