Вболівальники вибрали пісню, яка стане візитною карткою футбольної збірної України на Євро-2016 у Франції. Також вона звучатиме на кожному нашому матчі турніру перед оголошенням складу команди.

Про це пише офіційний сайт ФФУ.

За підсумками голосування найбільшу кількість голосів отримала пісня "Їхали козаки" группі "Тінь сонця". За неї проголосували 42% уболівальників.

На другому місці в опитуванні опинилася композиція "Вставай" (Океан Ельзи). Їй віддали 37% голосів. Далі розташувались: "Червона Рута" - 9%, "Весна" (Воплі Відоплясова) - 4% і "Смерека" (Мadheads) - 3%.

Всього в голосуванні взяли участь більше 15 тисяч чоловік.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні випустили нову 5-гривневу монетку: чому вона унікальна Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Цікаво, що пісня-переможець спочатку не була представлена серед варіантів голосування. Вона була запропонована користувачами в коментарях, а потім організатори додали пісню в загальний список для голосування.

Читайте також: Фоменко збирається виграти Євро-2016

Нагадаємо, під пісню "Їхали козаки" в ринг виходить інтерконтинентальний чемпіон за версією WBO боксер Олександр Усик.

Група "Тінь сонця" створена в 1999 році в Києві. Група грає в стилі фолк-метал, співає українською та білоруською мовами.