Поки ще тренер мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола поспілкувався з німецькими журналістами на прес-конференції з приводу матчу з "Баєром". Зазвичай усміхнений та позитивний тренер цього разу був трохи нервовий і на це були причини.

Гвардіола вже підписав контракт з англійським "Ман Сіті" на наступний сезон, але цією весни він все ще працюватиме у "Баварії". Журналісти набридли іспанцю з питаннями про новий клуб, тож він і відповів досить іронічно, пише Daily Mail.

"Як я буду працювати у Мюнхені та планувати кар'єру в Манчестері? Я як жінка, можу робити кілька справ одночасно", - заявив 45-річний тренер та зробив, таким чином, комплімент слабкій статі.

Він нагадав, що раніше "Баварія" виключно сама прощалась з менеджерами і він перша людина, яка залишила свою посаду сама. Однак Пеп вже мав подібний досвід у "Барселоні", коли за кілька місяців до кінця сезону повідомив про ухід.

Далі іспанець вирішив поговорити про відносини між журналістами та тренерами в принципі. На його думку, футбольних спеціалістів просто перестали поважати.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Чому ви ніколи не пишете про мої геніальні вислови гравцям перед матчами? Я взагалі не розумію, навіщо тренери все ще ходять на прес-конференції", - додав Гвардіола.

Читайте також: Жозе Моурінью: "Найближчим часом я повернуся до роботи"

"Баварія", до речі, розписала вчора мирову з "Баєром", а от про справи у "Ман Сіті" Гвардіолі треба думати вже зараз. Підопічні Пеллегріні вчора вдома поступилися "Лестеру" - 1:3.