Футболісти "Лестера" хоч і творять власними ногами історію та замахуються на сенсаційне чемпіонство в Англії, але не отримають грошей за тріумф. Колектив Раньєрі може сподіватися лише на винагороду за збереження прописки в еліті.

Керівники команди не могли навіть і подумати, що "Лестер" може серйозно претендувати на головний трофей Англії, тож пообіцяли футболістам гонорари за місце у другій половині таблиці. За місце вище 18-го "Лисиці" розділять 4,5 млн євро на усіх, а за сходинку вищу 12-ої вони матимуть 7,7 млн євро, пише Daily Mail.

У "Лестері" ніхто і не сподівався навіть на потрапляння до Єврокубків, тож і гонорари прописали за скромні досягнення. Однак футболісти руйнують усі сподівання експертів і вже на п'ять очок випереджають "Тоттенгем" та "Арсенал".

Опуститися нижче 11-ої сходинки "Лестер" має лише теоретичні шанси, тож свою винагороду футболісти можуть вимагати вже зараз. Однак клуб швидше за все проявить щедрість та віддячить колективу навіть за місце у першій четвірці.

Читайте також: Форвард "Лестера" розбив свою картку у FIFA 16 (відео)

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, чемпіонство "Лестера" стане ударом по букмекерам. У світі були люди, які ставили гроші на перше місце синіх ще до початку турніру. Тоді їхній коефіцієнт дорівнював 5001 до одного.

У неділю, на День святого Валентина, Джеймі Варді та партнери пройдуть третє поспіль серйозне випробування. "Лестер" гратиме проти "Арсенала". Попередні дві гри проти "Ліверпуля" та "Ман Сіті" підопічні Раньєрі впевнено виграли 2:0 та 1:3 відповідно.