Головне відкриття цього сезону в Англії Джеймі Варді з "Лестера" приєднався до клубу футболістів із шаленими зарплатами. Днями раніше "Лиси" підписали з нападником новий контракт, а він відсвяткував цю подію покупкою нового авта.

29-річний форвард тепер заробляє по 80 тисяч фунтів на тиждень, або 102 тисячі євро. Варді вирішив покінчити із скромним життям та купити собі новенький Bentley Continental. За підрахунками журналістів The Sun, вартість цієї автівки складає 100 тисяч фунтів, а футболісту довелося заради нього трудитися аж 10 неповних днів.

На новому авто Варді розкішно приїхав на тренувальну базу "Лестера". Зазначимо, що машину футболіст обрав символічно синього кольору, як і футболки команди.

Читайте також: Борг "Інтера" досяг 417 млн євро

Сподіваємось, Bentley надихне найкращого бомбардира Англії на нові подвиги. Сьогодні о 14:00 "Лестер" грає непростий та вкрай принциповий матч проти лондонського "Арсеналу".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще