Сьогодні, 18 лютого, на хабарі у 2 тисячі гривень поліцейські затримали здирника - посадовця Артемівського відділу юстиції. Його затримали за те, що він за закриття виконавчих проваджень та ухилення від сплати штрафів вимагав неправомірну вигоду.

До працівників Управління захисту економіки (УЗЕ) Національної поліції в Донецькій області звернувся громадянин, який повідомив про протиправну діяльність даного посадовця. Старший державний виконавець ДВС запропонував йому так би мовити "допомогу". Сума "винагороди" становила 50 відсотків від розміру накладеного стягнення, а саме 3 тисячі гривень, пише сайт Національної поліції.

Аби притягнути посадовця до відповідальності, громадянин і звернувся по допомогу до працівників Управління. Слідчим відділом за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Сьогодні під час отримання першої частини неправомірної вигоди державного виконавця затримали працівники УЗЕ, слідчого управління ГУНП та прокуратури Донецької області. У затриманого вилучили 2 тисячі гривень, отриманих в якості хабара.

Читайте також: Поліцейський-хабарник намагався застрелитись при затриманні (відео)

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Посадовцю загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.