Час підготовки: менше 30 хвилин
Порції: 1
Підходить для вегетаріанців

Інгрідієнти:
¼ червоної цибулі, тонко нарізати
Боби - 400 г
Авокадо - 1 шт., очистити і нарізати
Помідори черрі - 100г
Базилік - 20 г, нарізати
¼ лимона, тільки сік
Оливкова олія - ½ ст. л.
Сіль і мелений чорний перець

Приготування:
1. Замочуємо цибулю в невеликій мисці з холодною водою протягом 5 хвилин, щоб охолодити.
2. Змішуємо боби, авокадо, помідори черрі і базилік в мисці.
3. Зливаємо цибулю і додаємо в салат.
4. Поливаємо лимонним соком і олією, приправляємо сіллю і перцем.

Популярні новини зараз
Головні новини за 25 травня: трагедія Олени Зеленської, реванш Усика, нові пенсії та загибель чемпіона на війні Ірина Федишин знову осоромилася, зачепивши Настю Приходько - та в кишеню за словом не полізла: "Хто ти така?" Нумеролог Владислав Грицай сказав, коли закінчиться війна - місія України почалася: "Виповнюється пророцтво" Микола Томенко: "А що там з нашими, українськими гнидами?"
Показати ще

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт низькокалорійних брауні.