Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3

Інгрідієнти:

200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику, подрібнити
1 ст. л. тмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти

Приготування:

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Зливаємо і промиваємо нут.

2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, тмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.

3. Додаємо лимонний сік, часник, тмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.

4. Посипаємо паприкою і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лосося теріякі.