Час підготовки: менше 30 хвилин
Час готування: 30 хвилин
Порції: 3

Інгрідієнти:

200г консервованого нуту
2 ст. л. лимонного соку
2 зубчики часнику, подрібнити
1 ст. л. тмину
щіпка солі
1 ст. л. кунжутної пасти
4 ст. л. води
2 ст. л. оливкової олії
1 ч. л. паприки
4 пітти

Приготування:

Популярні новини зараз
Юрій Горбунов впевнений, що заслуговує на краще, як і Катя Осадча: "Як це довго" Еко-активістка, яка виїхала до Європи, звинуватила ЗСУ за "срачі" в окопах: "Це все сортується" У Мінсоцполітики пояснили, кому і наскільки перерахують пенсію з 1 квітня Головне за ніч: цибуля по 100 грн, нові бонуси для пенсіонерів, згибель від малярії в Україні
Показати ще

1. Зливаємо і промиваємо нут.

2. Змішуємо нут, лимонний сік, часник, тмин, сіль, тахін і воду в кухонному комбайні до кремової консистенції.

3. Додаємо лимонний сік, часник, тмин або сіль за смаком. Викладаємо в обідню тарілку. Змочуємо оливковою олією і прикрашаємо за допомогою нуту.

4. Посипаємо паприкою і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лосося теріякі.