Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 4

Інгрідієнти:

40 г масла
100 г рису
75 г цукру
1 літр жирного молока
150 мл жирних вершків
1 ч. л. ванільного екстракту
щіпка солі
тертий мускатний горіх

Приготування:

Популярні новини зараз

Тато під слідством, а бабуся Єлизавета II у відпустці: вагітна принцеса Беатріс загриміла до лікарні

Пішла епоха: Андрій Данилко проводив маму в останню путь

Леся Нікітюк в прозорій блузочці заговорила про багатих чоловіків: "Спасибі, я сама"

Як створити стильну ванну кімнату без дизайнера?

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 140 градусів.

2. Розтоплюємо масло в каструлі з важкою основою на середньому вогні. Додаємо рис і перемішуємо. Додаємо цукор, помішуючи, до розчинення. Продовжуємо перемішувати, поки рис не набубнявіє і не стане липким.

3. Виливаємо молоко і продовжуємо перемішувати. Додаємо крем і ваніль і доводимо суміш до кипіння. Після натираємо принаймні третину мускатного горіха над поверхнею. Випікаємо протягом 1-1½ години та покриваємо фольгою, якщо поверхня дуже швидко запікається.

4. Як тільки на поверхні з'являється тонка шкірочка, пудинг готовий.

5. Подаємо при кімнатній температурі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх цукерок.