Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру

Приготування:

1. Підігріваємо піч до 200 градусів.

Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.

3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.

4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.

5. Запікаємо протягом 20 хвилин.

6. Подаємо теплыми.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.