Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру

Приготування:

1. Підігріваємо піч до 200 градусів.

Популярні новини зараз
У Пентагоні пояснили навіщо ЗСУ відходять від Сєвєродонецька: "Росії довелося повністю переглянути свої початкові плани" 53-річна Надія Матвєєва закрутила роман з хлопцем, який на 20 років молодший: "Я говорила Маші Єфросиніній" Головне за ніч, 25 червня: Галкіна побили, Полякова зганьбилася, окупант похвалився награбованим, а Сасанчин отримав ляпаса На Максима Галкіна напали під час виступу через жарти про росію: артист показав обличчя в гематомах
Показати ще

2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.

3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.

4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.

5. Запікаємо протягом 20 хвилин.

6. Подаємо теплыми.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.