Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгрідієнти:
6 стиглих слив
2 безе
250 г сиру маскарпоне
4 ст. л. цукру
Приготування:
1. Підігріваємо піч до 200 градусів.
Популярні новини зараз
Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще
2. Ріжемо сливи і розміщуємо їх на блюдо. Розриваємо безе і посипаємо ними сливи.
3. Поміщаємо шматочки маскарпоне поверх безе і фруктів.
4. Посипаємо цукром і поміщаємо блюдо в духовку.
5. Запікаємо протягом 20 хвилин.
6. Подаємо теплыми.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного соусу.