Анна, популярна блогерка з TikTok, поділилася простим, але дивовижно ефективним способом уникнути плям від води на кранах у вашій ванній кімнаті. Її порада - натерти кран воском свічки.

Це надзвичайно простий і економічний спосіб, який, за її словами, "працює дуже добре". Все, що потрібно зробити, це взяти будь-яку свічку, яка є у вас під рукою, і натерти воскову поверхню на кранах у ванній кімнаті.

Після цього вода буде "стікати прямо з нього", замість того, щоб залишати неприємні сліди. Інша корисна порада, яку Анна дала, це використовувати піну для гоління на дзеркало. Це допоможе уникнути запотівання після гарячого душу або ванни, і, отже, уникнути потреби у витиранні конденсату.

Щоб зробити вашу ванну кімнату завжди свіжою, дівчина радить додавати трошки улюбленої ефірної олії на ватні кульки і покласти їх у відро для сміття. Це не лише зробить вашу ванну кімнату запашною, але й допоможе зберегти приємний аромат протягом тривалого часу.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Її поради отримали позитивний відгук від користувачів соціальних мереж, багато з яких висловили свій ентузіазм щодо спроби цих методів, зокрема, ідеї з воском для свічок.

@anna_louisa_at_home

Here’s 3 bathroom hacks you may not know! Have you tried any of these? 1. Rub candle wax on your taps and buff it in with a cloth to prevent water marks. The water runs straight off! 2. Use shaving foam to clean tour bathroom mirror and prevent it from fogging. 3. Add cotton wool balls with a few drops of essential oil to the base of your bathroom bin to keep it smelling fresh. *please always research essential oils before using if you have pets 🫶🏼 #cleantok #cleantok101 #cleantokuk #cleaningmotivation #cleaningtips #homecleaninghacks #cleaningtok

♬ Couldn't Care Less (feat. Gia Koka) - ALTÉGO

Також наш портал інформував, ці прості, але дієві поради допоможуть виростити великий та смачний перець

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що готуємо авто до продажу: як правильне миття може збільшити його цінність