Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 1

Інгрідієнти:

25 г скибочка шинки
40 г шпинату
1 яйце
30 г борошна
2 г маргарину з низьким вмістом жиру (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Наливаємо трохи киплячої води в маленьку каструлю на повільному вогні. Додаємо шпинат і варимо 2 хвилини. Знімаємо з вогню, вичавлюємо зайву воду і кладемо поверх шинки.

3. Розбиваємо яйце поверх шпинату. Випікаємо 10-15 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт груш в білому вині.