Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

3 стиглих персика
3 ст. л. цукру
щіпка висушеного листя лимона
5 яєць
Марсальское вино
5 ст. л. цукрової пудри
печиво амаретто, подрібнене в крихту

Приготування:

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Беремо велику каструлю з водою і доводимо до кипіння. Ставимо миску з крижаною водою. Поміщаємо персики в киплячу воду і залишаємо приблизно на одну хвилину. Негайно видаляємо з гарячої води і занурюємо в крижану воду. Очищаємо персики і нарізаємо їх на шматочки.

2. Поміщаємо персики в односторонню сковорідку, щоб вони утворили один шар. Наливаємо більше 150 мл води і додаємо цукор і лимонні листя.

3. Відрізаємо коло пергаменту для випічки, щоб він підходив до каструлі. Накриваємо каструлю пекарським пергаментом і повільно доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні 8-10 хвилин, поки персики не стануть м'якими, але зберігають форму.

4. Між тим робимо крем-мус. Поміщаємо яєчні жовтки, цукор і Марсала в миску і збиваємо вінчиком, щоб скомбінувати. Поміщаємо миску на каструлю з киплячою водою і збивайте безперервно, поки суміш не стане вершковою.

5. Викладаємо всі інгредієнти в келих шарами.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт крилець Баффало.