Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
1 куряча грудка
½ лимона, тільки сік
5 ст. л. білого вина
масло
щіпка борошна
сіль і мелений чорний перець
зелена квасоля

Приготування:

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1. Нагріваємо велику сковорідку додаємо оливкову олію, обсмажуємо курку протягом 5 хвилин з кожного боку або до готовності.

2. Додаємо лимонний сік, сіль і перець. Додаємо біле вино. Наливаємо масло в борошно і перемішуємо суміш.

3. Доводимо каструлю з водою до кипіння і готуємо зелені боби протягом 3-4 хвилин, проціджуємо.

4. Кладемо боби на тарілку, зверху курку, поливаємо соусом і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фрикадельок з креветок.