Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 4

Інгредієнти:

1 великий кабачок
100 г кус-куса
1 лимон, тільки сік
2 ст. л. оливкової олії
1 червоний лук
100 г чорізо, розрізані на дрібні шматки

1 смажений червоний перець
2 помідора
1 ст. л. петрушки, грубо нарізана
1 ст. л. м'яти, грубо нарізана
1 ст. л. коріандру
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Для чорізо, перцю і кускусу, нарізаємо кабачки уздовж і виймаємо все насіння, потім поміщаємо на піднос для смаження.

3. Поміщаємо кускус в миску разом з лимонним соком і досить киплячої води для покриття. Накриваємо плівкою і даємо постояти протягом п'яти хвилин.

4. Між тим, нагріваємо сковорідку до готовності, потім додаємо оливкову олію. Додаємо червоний цибулю і смажимо протягом 3-4 хвилин, поки він не зменшиться. Додаємо чорізо і обсмажуємо ще дві хвилини. Додаємо до кускусу, разом з перцем, помідорами і зеленню.

5. Добре перемішуємо і приправляємо до смаку сіллю і чорним перцем.

6. Поміщаємо в духовку на 20 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт ідеальних млинчиків.