Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

2 ч. л. приправи
1½ ч. л. меду
100 мл ананасового соку
300 г свинячої вирізки
1 ч. л. оливкової олії
1 х 350 г солодкої картоплі
Для сальси:
2 ананасових кільця
3 цибулини
2 ст. л. грубо нарізаного свіжого аркуша коріандру
½ лайма, тільки сік
1 ч. л. оливкової олії
½ червоних чилі
щіпка солі

Приготування:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

1. Змішуємо приправи, мед і ананасовий сік у дрібній чаші, досить великий, щоб тримати свинину. Додаємо свинячу вирізку і поміщаємо в холодильник, накритий, принаймні, на 30 хвилин або на ніч, перевернувши свинину пару разів.

2. Розігріваємо духовку до 200 градусів і вистилаємо деко кухонною фольгою.

3. Видаляємо м'ясо з маринаду, залишивши рідину і протираємо його кухонних папером. Нагріваємо олію в сковороді при високій температурі.

4. Кладемо м'ясо в деко, наливаємо маринад і обсмажуємо протягом 20-25 хвилин, перевернувши свинину через 15 хвилин. Обріжте саму товсту частину стейка, щоб перевірити, що він соковитий, але приготований.

5. Між тим, доводимо каструлю злегка підсоленої води до кипіння й тушкуємо солодкий картопля протягом 15 хвилин. Зливаємо і приправляємо сіллю і перцем.

6. Щоб зробити сальсу, змішуємо ананас, зелена цибуля, коріандр, сік лайма, оливкова олія, чилі і сіль разом в мисці і відкладаємо протягом як мінімум 10 хвилин.

7. Розрізаємо свинину на шматочки 2 см і подаємо з сальсою.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт свинини в соусі з чорної квасолі.