Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

½ ч. л. гарам масала
сушені червоні пластівці чилі
1 ст. л. масла
2 x 100 г філе скумбрії
Для райти:
2 ст. л. йогурту в грецькому стилі
1 ст. л. грубо нарізаної свіжої м'яти
½ лайма, тільки сік
½ огірка,
6 редисков
кухонна сіль

Приготування:

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину
Показати ще

1. Щоб зробити рейту, змішуємо йогурт, м'яту і сік лайма разом в мисці і приправляємо сіллю. Перемішуємо в огірках і редисах, накриваємо і ставимо в холодильник до готовності до використання.

2. Розігріваємо гриль до максимуму і викладаємо лист з кухонною фольгою.

3. У маленькій мисці змішуємо гарам масло, чилі і масло. Розподіляємо пряне масло на скумбрію і покласти філе на лист. Смажимо протягом 1 хвилини або до тих пір, поки масло не розплавиться, замачівая спеції в теплу рибу.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт камамбера і смаженого часнику.