Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

4 яйця
2 яєчних жовтка
25 г цукру
50 мл подвійних вершків
25 г несолоного масла
3 товстих скибочки хліба

Приготування:

Популярні новини зараз

Колишня Олександра Пономарьова розкрила несподіваний секрет: "Ми з його дружиною - подруги"

17-річний школяр зарубав сокирою батьків і маленьку сестру: мріяв стати блогером

Колишній партнер "Холостячки" Мішиної зізнався, що потребує допомоги: "Прощайте"

37-річна Полякова відрізала золоті локони: "Не повторювати!"

Показати ще

1. Поміщаємо яйця, яєчні жовтки, цукор і вершки у велику миску і збиваємо разом.

2. Розтоплюємо масло у великій сковороді на середньому вогні.

3. Занурюємо хліб в суміш яєць, потім поміщаємо в сковорідку і обсмажуємо протягом двох хвилин з кожного боку до золотистого кольору.

4. Щоб подавати, поміщаємо на теплу тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт сирного суфле зі шпинатом.