Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 кабачок, нарізаний уздовж
½ червоного перцю, нарізати смужками
оливкова олія
200 г кускусу, приготованого по пакетної інструкції
1 апельсин, сік і цедра
1 лимон, сік і цедра
свіжі змішані трави, такі як петрушка, м'ята, базилік і коріандр
2 ст. л. маслин
2 ст. л. кедрових горіхів
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Оля Полякова поділилася ідеальним блюдом для тих, що худнуть: ПП-млинці зі шпинатом під соусом бешамель

Юрій Нікітін вперше розповів про здоров'я Андрія Данилка: "У нього серйозні проблеми"

"Холостячка" Ксенія Мішина зізналася в коханні найважливішому чоловікові: "Мій Олімп"

Юний Андрійко залишився без ніг через скажену електричку і мріє лише про одне: "Це страшно, коли тобі 17"

Показати ще

1. Натираємо шматочки кабачка і червоного перцю оливковою олією. Нагріваємо сковорідку і смажимо шматочки перцю протягом 2-3 хвилин, часто повертаючи, до тих пір, поки не зм'якне. Знімаємо з вогню і нарізаємо на дрібні шматочки.

2. Поміщаємо кускус у велику миску. Додаємо кабачок і перець і всі інші інгредієнти і добре перемішуємо.

3. Щоб подавати, поміщаємо в сервірувальну тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шніцеля під соусом.