Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

1 кабачок, нарізаний уздовж
½ червоного перцю, нарізати смужками
оливкова олія
200 г  кускусу, приготованого по пакетної інструкції
1 апельсин, сік і цедра
1 лимон, сік і цедра
свіжі змішані трави, такі як петрушка, м'ята, базилік і коріандр
2 ст. л. маслин
2 ст. л. кедрових горіхів
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

"Грошей у фонд більше не надійде": що загрожує пенсіонерам уже в березні

Повернення секс-символу та зірки 4 сезону: хто на "Голос країни 10" розчулив Кароль та Каменських

Зеленський влаштував коллапс в столиці після прощання з "ангелами" МАУ в "Борисполі"

У 2020 році пенсії збільшать втричі: кому пощастить відхопити ласий шматок

Показати ще

1. Натираємо шматочки кабачка і червоного перцю оливковою олією. Нагріваємо сковорідку і смажимо шматочки перцю протягом 2-3 хвилин, часто повертаючи, до тих пір, поки не зм'якне. Знімаємо з вогню і нарізаємо на дрібні шматочки.

2. Поміщаємо кускус у велику миску. Додаємо кабачок і перець і всі інші інгредієнти і добре перемішуємо.

3. Щоб подавати, поміщаємо в сервірувальну тарілку.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт шніцеля під соусом.