Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 1

Інгредієнти:

2 ст. л. оливкової олії
½ цибулини, дрібно нарізані
1 зубчик часнику, дрібно нарізаний
1 свіжий зелений чілі, насіння видалені, дрібно нарізані
150 г шпинату
280 мл овочевого бульйону
2 ст. л. подвійних вершків
сіль і мелений чорний перець
оливкова олія

Приготування:

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

1. Нагріваємо масло в каструлі і акуратно обсмажуємо цибулю, часник і чилі до м'якості. Додаємо шпинат і смажимо до в'янення. Додаємо гарячий овочевий бульйон і тушкуємо 10-15 хвилин. Перемішуємо в вершках і приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.

2. Збиваємо суп з допомогою ручного блендера до тих пір, поки він не стане гладким, а потім виливаємо в миску.

3. Щоб подавати, поливаємо оливковою олією.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт пирога з цибулею і сиром чеддер.