Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 3-4

Інгредієнти:

1 ч. л. прозорого меду
дрібно натерта цедра і сік 1 апелина
1 ст. л. крупної морської солі
1 ст. л. гранульованого цукру
200 мл текіли
1 лайм, сік
200 мл журавлинного соку
50 мл тріпл Сек
лід

Приготування:

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Мобілізація з 18 травня: кого чекає посилена увага
Показати ще

1. Використовуючи тонку чисту кисть, малюємо тонкий шар меду навколо верху 4 келихів для мартіні або мартіні. У мисочці змішуємо апельсинову цедру, сіль і цукор, потім перевеорачиваем келихи догори дном і занурюємо їх у суміш. Ставимо келихи в холодильник, щоб охолодитися.

2. У шейкер для коктейлів змішуємо апельсиновий сік, текілу, сік лайма, журавлинний сік, потрійну секцію і лід, і струшуємо, щоб змішати. Проціджуємо суміш в підготовлені келихи і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт апельсинових безе з корицею.